Rochia neagra, mereu in tendinte!

Bună, fetelor! Astăzi vom vorbi despre rochia neagră sau little black dress. Rochia neagră a fost și va fi întotdeauna o alegere clasică. Această rochie niciodată nu va dispărea din peisajul modei si mereu va rămâne in tendinţe.

Pe Voglia.ro veti găsi o mulţime de rochii negre- rochii de zi, rochii de seară, rochii de birou, însă eu vă voi sugera câte o rochie pentru fiecare categorie, iar pe restul vă voi invita să le vizionaţi pe site-ul Voglia.ro

♥Prima rochie pe care o să v-o prezint este una de zi

ROCHIA ELEGANTA DE ZI VIVIANE  îmbină confortul cu eleganţa şi versatilitatea. În tonuri de negru misterios, rochia midi este confectionată din antic si se remarcă în primul rând datorită aplicaţiei florale din zona bustului, cât şi a umerilor decupaţi.

          

Poți opta cu încredere pentru ROCHIA ELEGANTA DE ZI VIVIANE care îţi va pune corpul în valoare şi te va face să te simţi minunat. Rochia se găseşte pe Voglia.ro  la secţiunea Rochii de zi.

♥Cea de-a doua rochie este una de seară

ROCHIA LUNGĂ DE SEARĂ DIN VOAL NEGRU AMIRA nu poate fi trecută cu vederea având o alură classy si sofisticată. Oriunde vei merge, vei ieşi în evidenţă prin simplitate şi delicateţe.

Confectionată în cea mai deosebită şi elegantă culoare din toate timpurile, rochia lungă de seară are bustul confecţionat din dantelă cu paiete si fusta din voal.

          

Rochia lungă din voal se găseşte în secţiunea rochii de seară pe Voglia.ro alături de alte zeci de modele minunate.♥ După cum a spus si Coco Chanel rochia neagră este simbolul si esenţa modei. Aşadar, girls, o rochie neagră poate fi răspunsul la orice fel de întrebare.

Vă îmbraţisez cu drag! Pe data viitoare! Pupici♥

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *