Vrei distractie de neuitat? Care sunt cele mai frumoase rochii de majorat?

           Hello, girls❤ Astazi vorbim despre rochia pentru majorat. Majoratul este un eveniment important pentru orice fata, şi orice fata visează la o rochie specială în care să se simtă minunat. Toate privirile vor fi indreptate spre tine, așa că rochia ta trebuie sa fie la înălțime. Iată sugetiile mele:

      ♥Prima rochie este de tip baby-doll somon

Feminină si diafană, rochia baby-doll somon este perfectă pentru a fi purtată la petrecerea de majorat.  Rochia scurtă va atrage atenţia asupra ta datorită culorii pastelate, un roz somon delicat care conferă luminozitate trăsăturilor tale, şi îţi va evidenţia frumuseţea.

Broderia fină din partea de sus a rochiei baby-doll reuşeşte să îţi pună talia în valoare, păstrând neatins confortul de a minimiza orice zonă pe care tu doreşti să o menţii ascunsă privirilor.

       Rochia baby-doll somon este răspunsul la dilemele tale vestimentare dinaintea petrecerii de majorat. Găsiţi rochia pe site-ul Voglia la secţiunea ROCHII BABY-DOLL. ♥

♥A doua sugestie este o rochie in tonuri fermecatoare de roşu♥

Rochia lungă Lucia îţi garantează o apariţie marcantă, punându-ţi în valoare talia feminină şi sporindu-ţi senzualitatea. Bustul confectionat din dantelă preţioasă alături de design-ul cu crăpătura pe picior, nu numai că adaugă ţinutei tale un plus de eleganţă, dar oferă şi o strălucire aparte.

Spatele usor decupat, in combinaţie cu jocurile de transparenţă de la nivelul bustului ale dantelei, îţi sporesc senzualitatea şi adaugă un plus de feminitate ţinutei tale.

O imagine de poveste se va contura în jurul tău datorită acestei rochii, pe care o găseşti la secţiunea de ROCHII DE SEARĂ de pe Voglia.ro ♥

Pentru o multitudine de modele minunate intraţi pe site-ul Voglia.ro la secţiunile rochii baby-doll, rochii de seară, rochii de ocazie.

Sper că v-am ajutat cu câteva sugestii utile, şi de-abia aştept să ne citim şi data viitoare.

Vă pup şi vă îmbrăţisez!♥

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *