Ținuta office pentru femei❤

♥Buna dimineata, dragilor! Mâine este luni, adică o nouă zi în care trebuie sa mergem la serviciu, așa că astăzi am decis sa vă vorbesc despre ținuta pentru birou. Majoritatea persoanelor au impresia că această ținută trebuie sa fie statement, însă nu e deloc adevărat, mai întâi de toate trebuie ca ținuta noastră să ne descrie personalitatea.

•Am ales 3 ținute cu imprimeuri florale

♥ Prima ținută este compusă dintr-o cămașă cu imprimeu floral si pantaloni

Camașa damă bej cu imprimeu floral este perfectă pentru acest sezon. Are un croi lejer, se închide în față cu nasturi mici, bej. Nu are dublură, este ușor transparentă. Are șnur negru în jurul gâtului și la manșete, oferind eleganță și distincție ținutei.

Pantalonii casual verzi sunt ideali pentru a crea ținute lipsite de monotonie. Fii mai îndrăzneață si poartă pantaloni în culori vesele și texturi diferite!

Camașa damă bej cu imprimeu floral si pantalonii casual verzi sunt disponibile pe site-ul Voglia.ro.

♥ A doua ținută este compusă dintr-o fustă cu imprimeu floral și o cămașă albă.

Inspirată din stilul anilor ’50, fusta cloș este ideală pentru o ținută de birou. Nuanța puternică de portocaliu va atrage toate privirile colegilor tăi.

♥ Rochia cu imprimeu floral este cea de-a treia propunere pentru voi

Rochia imprimeu floral este o combinație surprinzătoare între sobrietate si voie bună, caracterizată printr-un echilibru la nivel vizual.

Rochia cu un croi in cloș și pliuri late îți conferă, așadar, o atitudine încrezătoare și optimistă.

Fetelor, acestea sunt cele 3 propuneri pentru ținutele de birou, pe care le găsiți pe Voglia.ro la secțiunile: cămăși, pantaloni, fuste, rochii de birou.

Pentru a ne exprima personalitatea, trebuie sa alegem hainele care ne reprezintă, așa că tinuta office nu trebuie sa fie atat de înrădăcinată în regulile de conduită pe care ti le impune funcția, putând fi personalizată în funcție de tine. Pentru o multime de idei faine, intrati pe Voglia.ro, unde vă asigur că veți găsi haine pentru toate gusturile vestimentare.

Girls, vă doresc o saptămână ușoară și plină de zâmbete! Pe data viitoare! Pupici♥

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *