Broderii de vară care să te însoţească tot sezonul

Bună, fetelor! Astăzi vorbim despre broderii♥ În general broderia se realizează manual, dar datorită faptului că industria textilă a evoluat, au apărut masinării specializate în astfel de ornamente. Procesul în sine datează încă de dinainte de era noastră când a fost nevoie de a consolida un material textil. Atunci au apărut şi posibilităţile infinite de ornamente decorative pe materialele textile. Este de remarcat faptul că prin broderie nu se modifică materialul sau produsul finit, ci doar ii dă o notă de originalitate.

Mai jos vă voi prezenta o gamă variată de produse cu broderii minunate din mai multe categorii vestimentare pe care le găsiţi pe site-ul Voglia.ro.

Din categoria Rochii de zi, am ales să vă prezint ROCHIA MIDI IVOIRE CU BRODERIE FLORALĂ ŞI MÂNECĂ SCURTĂ

Rochia midi ivoire cu broderie florală şi mânecă scurtă este o rochie cu un croi modern ce îţi va asigura un look inedit şi în tendinţe. Rochia ivoire este perfectă pentru a te face remarcată prin simplitate delicateţe.

Broderia aplicată manual este deosebită si îţi pune în evidenţă bustul. Această broderie face din simplitatea rochiei, ceva special. Roşul broderiei va atrage atenţia asupra frumosului imprimeu floral. Găsiţi rochia ivoire pe site-ul voglia.ro, alături de alte zeci de modele minunate.

Din categoria Rochii baby-doll am ales ROCHIA SCURTĂ SOMON CU DANTELĂ ŞI BRODERIE

Feminină şi diafană, rochia scurtă somon cu dantelă şi broderie este o rochie must-have pentru ocaziile din acest sezon. Cu un design flatant, rochia scurtă atrage atenţia şi complimentele datorită broderiei preţioase din jurul bustului si din jurul taliei.

 

Culoarea pastelată, un roz somon delicat, conferă luminozitate trăsăturilor tale feminine şi te va face să te simţi în centrul atenţiei. Rochia este disponibilă pe Voglia.ro la secţiunea rochii baby-doll.

Din categoria BLUZE VOAL am ales o bluză albă voal cu broderie elegantă

Confecţionată din voal fin, bluza elegantă cu broderie deosebită îţi accentuează discret umerii, conferind siluetei tale un plus de feminitate şi o alură delicată. Accesorizată cu broderii fine la mâneci, bluza albă este o bluza delicată şi feminină.

O poţi purta în combinaţie cu pantaloni casual sau eleganţi, sau cu fuste office, ajutându-te să obţii un outfit de invidiat.♥

O mulţime de alte modele de rochii de zi, rochii de seară, rochii de birou, bluze şi cămaşi brodate vă aşteaptă să le vizualizaţi pe Voglia.ro.

Vă pup şi vă îmbrăţisez! O zi minunată să aveţi!♥

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *