Fii regina balului!❤

      Bună, fetelor! Astăzi o să vorbim despre ce ar trebui sa purtăm în seara balului de absolvire. Balurile de absolvire sunt o tradiție răspândită, și cu fiecare an, acestea devin tot mai originale și mai grandioase. După cum spun legendele, această petrecere marchează semnificativ anii de liceu.

Mi-aș fi dorit să am si eu parte de un bal de absolvire, așa că mi-am imaginat ce ținute aș fi putut sa port în acea zi minunată, și cu siguranță aș fi ales o rochie lungă de ocazie Voglia. 

Știu că este destul de dificil să vă găsiți rochia perfectă, cea la care probabil că visați încă de când ați intrat la liceu, așa că eu o să vă prezint două rochii lungi Voglia, care sunt spectaculoase și sigur vă vor fura inimile♥

Prima este o ROCHIE DE OCAZIE STIL PRINTESA♥

Albastru ciel de o profunzime nemărginită şi paiete cu strasuri argintii se unesc în această rochie de seară Voglia impresionantă.

Rochia de prințesa îţi asigură o prezenţă sofisticată şi, în acelaşi timp, seducătoare.

Talia este bine pusă în valoare datorită croiului, iar micul decupaj de la spate echilibrează armonios cu bustul plin,sporindu-ţi feminitatea. Un singur model disponibil, produs din colectia capsula „Colour Sensation” este disponibil pe Voglia.ro la sectiunea Rochii de ocazie.

A doua mea propunere este ROCHIA DE SEARA MOV SISSY♥

Mixul imbatabil de tul şi accesoriu auriu, pe fundalul unei nuanţe vibrante de mov, face din rochia de seara mov Sissy o alegere ideală pentru evenimentul special unde vrei să străluceşti şi să impresionezi.

Originalitatea designului surprinde prin croiul de tip prințesă, scoţându-te din obişnuita monotonie vestimentară şi plasându-te în rândul femeilor frumoase, care ştiu să se diferenţieze și să se facă remarcate.

Talia este frumos accentuată prin cordonul din satin mov, accesorizat cu un detaliu argintiu. Fii prințesa petrecerii alegând o rochie lungă Voglia. Model din colectia capsulă „Colour Sensation”. Ediţie limitată!

Girls, nu vă mai rămâne altceva de făcut, decât să intrați pe Voglia.ro, la secțiunile rochii de seară, rochii de ocazie, pentru a vă găsi rochia visurilor! Mult succes❤ Să aveți o seară specială plină de momente unice!

Vă îmbrățisez cu drag!❤

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *